zondag 17 maart 2013

Zomer


Hehe, eindelijk weer een artikel! Vandaag gaan we het hebben over de zomer! Er is helaas nog niks te merken van de zomer hierzo! Het is nog koud buiten, en de zon laat zich weinig zien. Toch heb ik tips voor jullie! En ook wat leuke weetjes over de zomer.


Kleding:
Deze zomer en lente is pastel echt de kleur van het jaar! Denk aan mintgroen koraal licht roze licht blauw allemaal lieve kleurtjes. Dat zal je ook zeker tegen komen in de winkels.
Ook zijn korte broekjes weer helemaal in. Dit keer in ook weer allerlei leuke kleurtjes. Dus lekker kleurrijk en kijk gewoon wat je allemaal leuk vind voor de zomer!
Winkel tips voor leuke outfits:
Kijk bij de H&M.
Bij de Primark hebben ze ook hele leuk/goedkope kleding stukken maar ook accessoire.

Make up:
In de zomer draag ik nooit make up! Maar dan ook echt nooit, foundation gaat op je huid smelten en oogschaduw gaat lelijk zitten. Nee. In de zomer word ik altijd lekker vrolijk vaak zie je er dan ook een stuk beter uit! En de zon droogt alle puistjes uit. Dus ik zou gewoon een lekkere grote zonnebril opzetten, haha. Smeer veel zonnebrand creme! Want je wilt echt niet verbranden, tuurlijk word je bruin! Maar je wilt later ook geen huidkanker krijgen. Zorg ook dat je speciale zonnebrand creme voor je gezicht hebt, vaak als je gewone zonnebrand creme gebruikt op je gezicht is het heel vettig en krijg je puistjes. Dus qua make up, zal ik het gewoon lekker neutraal laten!

Mijn zomer tips!
~Als de zon schijnt zorg dan dat je lekker veel buiten bent! De zon schijnt nou eenmaal niet zo vaak in nederland. Dus als hij er is geniet er dan ook lekker van!
~ Smeer je goed in met zonnebrand creme!
~Vergeet je lippen ook niet in te smeren, verbranden lippen is niet zo fijn!
~Ga iets gezelligs doen met vrienden, lekker buiten picknicken.
~Maak je eigen smoothies! Gezond en lekker! Hoe? Pak gewoon wat fruit dat jij lekker vind, doe er een heel klein beetje water erbij om het wat dunner te maken. En blenden maar!
~ Ga naar de kapper! Haal een stukje van je haar eraf! Je haar is ook weer gelijk een stukker mooier/netter/frisser.
~ Draag je haar niet los, dan gaat het allemaal plakken in je nek. Doe iets leuks met je haar! Steek het op. Op youtube vind je hele leuke haarlooks!
~En als laatste; GENIET VAN DE ZOMER <3

liefs

1 opmerking: